Blog

MySmartplace - modulární řešení nyní pomůže i s vaším účetnictvím

MySmartplace - modulární řešení nyní pomůže i s vaším účetnictvím

Vyzkoušejte si zdarma pohodlí digitalizovaného účetního systému nejmodernějšími nástroji v rámci modulu Zakázkový systém

V dnešním digitálním světě se automatizace stává klíčovou součástí účetních procesů. MySmartplace přináší inovativní řešení, které umožňuje firmám přejít od ručního zpracování dokumentů k efektivnímu, automatickému vytěžování dat z faktur a jejich integraci do podnikového systému. 

Modernizace účetních procesů je zásadním krokem pro efektivní správu podniku v dnešní digitální éře. Přestože se s nárůstem technologií zvyšují i očekávání v oblasti rychlosti a přesnosti zpracování účetních dat, mnohé firmy stále zůstávají u zastaralých metod

Zde přichází na řadu promyšlená automatizace a integrace pokročilých nástrojů do stávajících podnikových systémů, které umožňují rychlejší a bezchybnější zpracování dokumentů. Tato nová funkce je nyní dostupná zdarma v rámci demoverze na modulu Zakázkový systém, přičemž všechny dosavadní benefity systému zůstávají zachovány.

Digitalizace účetnictví jako nový standard

I účetní může být spokojeným zaměstancem

Zapomeňte na staré účetní knihy a nekonečné papírování. Využití chytrého software MySmartplace v kombinaci s pokročilými nástroji umožňuje přeměnit způsob, jakým vaše firma zpracovává účetní data. Tím se eliminuje riziko ztráty dokumentů a zvyšuje se transparentnost finančních procesů.

Digitalizace účetnictví není jen módní frází, je to nezbytný krok k udržení konkurenceschopnosti. Automatizace vytěžování dat z faktur a dokladů, které jsou naskenované nebo v elektronické formě, představuje revoluci v rychlosti a přesnosti zpracování finančních operací. Součástí tohoto procesu je i důkladná kontrola a archivace, což eliminuje problém s často
ztracenými dokumenty.

Řešení pro účetní firmy 21. století

V MySmartplace chápeme, že účetní firmy hledají spolehlivé řešení pro efektivní zpracování účetních dat a zlepšení komunikace s klienty. Automatizace procesů, které nabízíme, šetří čas a náklady, snižuje počet chyb a podporuje růst vaší firmy.

„Náš systém vám umožní rychlejší zpracování faktur a účtenek, což mění dynamiku každodenní práce. Nyní můžete dokončit úkoly, které dříve trvaly hodiny, během několika sekund. Tím se uvolní prostor pro zaměření na důležitější aspekty vašeho podnikání,“ říká Eva Stejskalová, vedoucí oddělení MySmartplace.

A jaké jsou hlavní benefity přechodu na digitalizované účetnictví?

1.     Snížení nákladů firmy

MySmartplace umožňuje díky osvědčeným a profesionálním nástrojům účetním firmám snížit provozní náklady tím, že nabízí efektivnější způsob zpracování faktur, což přináší významné úspory. A navíc to jistě potěší i vaše pracovníky.

2.     Změna procesu a zrychlení práce

Díky automatizaci a integraci pokročilých nástrojů do MySmartplace se proces zpracování faktur a účtenek stává rychlejším a efektivnějším, což zvyšuje celkovou produktivitu firmy. Dokážete nejen automaticky zpracovat všechny doklady, ale i vytěžit údaje z faktur a dalších elektronických dokumentů a zapsat je přehledně, jasně a bez chyb do firemního účetního systému.

Zní to jako pohádka, nemyslíte?

3.     Vytvoření silnějších vztahů s klienty

Díky tomu, že automatizace procesů šetří čas, zlepšuje i komunikaci s klienty. MySmartplace usnadňuje ukládání a správu dokumentů, což znamená, že váš tým může věnovat více času budování vztahů s klienty místo řešení administrativních problémů.

O pohodu uvnitř firmy je tak postaráno a je čas věnovat se důkladně komunikaci ven.

Tato investice se tedy mnohonásobně vrátí. A navíc zpočátku žádná není, protože si v rámci demo verze můžete celou tuto parádu vyzkoušet zdarma v rámci modulu Zakázkový systém.

Využijte systém chytré kanceláře MySmartplace a ujistěte se, že vaše firma je připravena na výzvy digitálního věku. Nenechte si ujít příležitost převést vaše účetní operace na novou úroveň efektivity a zabezpečit tak budoucnost vaší firmy.