Blog

Ztrácíte se ve vnitřních předpisech? Ukážeme vám cestu z bludiště

Ztrácíte se ve vnitřních předpisech? Ukážeme vám cestu z bludiště

Zejména ve velkých firmách se můžete snadno ztratit ve vnitřních předpisech. A aniž byste chtěli, napácháte tím spousty škody sobě i firmě. Přitom existují nástroje a platformy, které vám s orientací v labyrintu právních předpisů pomohou.

Zejména pokud pracujete ve velkém korporátu, a někdy i v menší či střední firmě, stanovy a interní předpisy představují složité bludiště.

Každá odbočka otvírá nějaké nové pravidlo, každý roh skrývá nějaké zásady a omezení a bez průvodce je až neskutečně snadné sejít z cesty a ztratit se.

Z labyrintu do rozkvetlého sadu

Zaměstnancům společnosti může tato dezorientace způsobit značné škody. Inovativní platforma MySmartplace však může vnést do problematiky jasno a vyvést vás z labyrintu.

Orientace ve složitých předpisech se tak stane procházkou růžovým sadem.

Plán vnitřních předpisů

Ve společnosti S.M.A. chápeme závažnost interních předpisů při zajišťování hladkého chodu společnosti. Proto nabízíme přednastavené šablony a vzory dokumentů, precizně zpracované na základě dlouholetých praktických poznatků a znalostí.

Tyto šablony jsou snadno dostupné ke stažení, což snižuje riziko ztráty nebo nesprávné úpravy kritických dokumentů. S modulem Vnitřní předpisy se rozloučíte s náhodným přepisováním a mazáním na sdílených serverech a případnými chybami.

A to je jen začátek.

Právně zabezpečeno, provozně zajištěno

Představte si pracovní prostor, kde je každá aktualizace vnitřních předpisů a zásad hladce integrována do každodenního provozu.

MySmartplace poskytuje přehled o nejnovějších verzích všech interních předpisů a dokumentů společnosti, což posiluje právní bezpečnost firmy. Všechno máte navíc přehledně kdykoli a kdekoli k dispozici online. Spokojený zaměstnanec je také ten, který má přístup k nejnovějším firemním směrnicím na pouhé jedno kliknutí.

Náš software a speciálně modul Vnitřní předpisy mění náročný úkol sledovat právní změny v rutinní kontrolu, která je stejně snadná jako kontrola e-mailu. Spokojený majitel rovná se spokojený manažer a pak i spokojený zaměstnanec!

Archivujte inteligentně

Papírování může i z těch nejuklizenějších stolů udělat nepřehledné papírové „mrakodrapy“, takže i na první pohled jednoduchý úkol je jako noční můra. Anebo přinejmenším expedice do bludiště.

Modulový systém Vnitřní předpisy platformy MySmartplace ukazuje éru bezpapírové kanceláře. Efektivita a vyhledávání jsou rychlé a náklady na povinnou archivaci a dodržování skartačních předpisů se snižují na polovinu. Díky tomu je pak prostor na vašem stole otevřen hrnku s kávou a inspirativním doplňkům místo hromadám papírů.

A pokud se digitalizace stále bojíte, přečtěte si náš blogový článek. Obavy se rozptýlí.

Školení na míru pro zaměstnance? Hračka

Každý zaměstnanec je jedinečný, a tak by měl mít adekvátní přístup k firemním předpisům a postupům.

S naším systémem dokážete přidělovat zaměstnancům různé úrovně oprávnění, což zajistí, že každý jednotlivec dostane informace a dokumentaci přesně na míru jeho roli a potřebám. Takové přizpůsobení přináší bezkonkurenční přehlednost a kompaktnost, odstraňuje zmatek a konsoliduje předpisy vaší společnosti do jednoho sourodého celku.

Pojďte do toho s námi

Ztratili jste se v předpisech? S chytrou kanceláří MySmartplace je to minulost. Zejména velkým společnostem nabízí MySmartplace systematický přístup ke správě interních předpisů a mění potenciální chaos v řízený řád.

Škody způsobené neúmyslným nedodržováním předpisů mohou být dalekosáhlé a mohou ovlivnit nejen provoz společnosti, ale také hospodářský výsledek a pověst. S intuitivní platformou MySmartplace je každý předpis tam, kde má být, přístupný těm, kteří ho potřebují, aktualizovaný v reálném čase a efektivně archivovaný.

Se systémem MySmartplace už se bát nemusíte, vše máte přehledně pod kontrolou díky modulu Vnitřní předpisy.

A digitalizace je opravdu zjednodušením práce. Přesně víme, o čem mluvíme. Přečtěte si náš článek zde.

(Úvodní foto: creativeart / Freepik, Public domain, v textu: freepic.diller / Freepik)